Buğday Tarlasının Ortasında Makarna üreten bir çiftlik var.
Mancini Pastificio Agricolo , İtalya'nın Le Marche bölgesinin kalbindeki
tarlalarda her yıl yetiştirdiği ve hasat ettiği sert buğdayla makarna üretiyor;
böylece her yıl, o yılın tarımsal koşullarını yansıtan "mevsimlik"
bir ürün elde ediyor.
Mariano Mancini : Massimo Mancini'nin büyükbabası, buğday
çiftçisi ve 1938'de Mancini Çiftliği'nin kurucusu.
Massimo Mancini : Ziraat bilimleri alanında lisans
derecesi bulunan Mancini Pastificio Agricolo, 2010 yılında İtalya'nın Le Marche
bölgesinin kalbinde, makarna fabrikasını çevreleyen tarlalarda kendisi
yetiştirdiği ve hasadını yaptığı sert buğdayla makarna üreten bir çiftlik
kurdu.