Buğday Tarlasının Ortasında Makarna üreten bir çiftlik var.


Mancini Pastificio Agricolo , İtalya'nın Le Marche bölgesinin kalbindeki tarlalarda her yıl yetiştirdiği ve hasat ettiği sert buğdayla makarna üretiyor; böylece her yıl, o yılın tarımsal koşullarını yansıtan "mevsimlik" bir ürün elde ediyor.

Mariano Mancini : Massimo Mancini'nin büyükbabası, buğday çiftçisi ve 1938'de Mancini Çiftliği'nin kurucusu.

Massimo Mancini : Ziraat bilimleri alanında lisans derecesi bulunan Mancini Pastificio Agricolo, 2010 yılında İtalya'nın Le Marche bölgesinin kalbinde, makarna fabrikasını çevreleyen tarlalarda kendisi yetiştirdiği ve hasadını yaptığı sert buğdayla makarna üreten bir çiftlik kurdu.